Siw Irene Bogshamn

10. generasjons bonde i havgapet på Hagland

Siw Irene Bogshamn har vært bonde på Hagland Store siden 1996 og driver i dag økologisk produksjon av villsau og egg på gården som har tilhørt familien langt tilbake i tid.

Noen går sine egne veier. Ikke vanlige veier, men naturlige stier og gamle tråkk. I pakt med naturen, i harmoni med tradisjoner og det vi alle har med oss. Det som vi ikke kan rømme fra. Vår historie.

Helt ute ved havet, nærmere bestemt Slettå, i lynghei og på små teiger, har gården blitt drevet frem gjennom generasjoner. Rå muskelkraft har utfordret det tøffe vestlandske klimaet. Gamle steinpåler til inngjerding av fe brukes fortsatt og bevarer vår historie.

Tradisjoner og erfaring sitter i veggene, i lyngen, i blomstene, i måten å drive gården på. Slik det alltid har vært på gården, og slik det alltid vil være.

På Hagland er det en selvfølge at driften er økologisk.

«Jeg er opptatt av å ta vare på historien og tradisjonen gården gir med å drive den i samråd med naturen, en balansert drift og uttak av ressurser på en langsiktig måte, ikke bare for oss, men også for kommende generasjoner»

Villmat- et naturlig valg.

Adresse

Villmat
Haglandsvegen 146
5514 Haugesund

Kontakt

Epost: siw@villmat.no
Telefon: 975 74 398